28 febr 2020

Anar al contingut

Detingut el presumpte autor d'un homicidi a l'octubre a Cornellà

El crim es va produir durant una discussió a l'interior d'un bar

Detingut el presumpte autor d'un homicidi a l'octubre a Cornellà

Robin Townsend

Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, van arrestar al novembre un home com a presumpte autor d’un homicidi ocorregut el 12 d’octubre a Cornellà de Llobregat, i el sospitós està en presó preventiva, segons ha informat la policia catalana en un comunicat aquest dijous.

El crim va ocórrer durant una discussió a dins d’un bar i el sospitós va fugir de la zona després d’agredir la víctima amb una arma blanca.

Els investigadors han dut a terme gestions que van permetre determinar la identitat del presumpte autor i van constatar que havia sortit d’Espanya, però el van arrestar el 14 de novembre a l’Aeroport de Barajas (Madrid) quan va ser identificat per la Guàrdia Civil.

Registre del domicili

L’home venia de la República Dominicana i tenia un requeriment de detenció emès pel Grup d’Homicidis de l’Àrea d’Investigació Criminal de Mossos a la Regió Policial Metropolitana Sud.

Els Mossos van escorcollar dilluns el domicili del sospitós a Cornellà i van trobar indicis que l’incriminaven en els fets.