Diversos robatoris amb força

Presó per a tres lladres de pisos de Barcelona

Els Mossos els van detenir quan sortien de robar d'un domicili a Castelldefels

zentauroepp10067202 pena de muerte180411203154

zentauroepp10067202 pena de muerte180411203154 / SETH PERLMAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut tres presumptes membres d’una banda especialitzada en el robatori de domicilis com a autors de diversos delictes de robatori amb força en domicilis de la província de Barcelona i que, després de prestar declaració davant del jutge, van ingressar a la presó.

La investigació es va iniciar a finals de novembre, després que es relacionessin diversos robatoris que s’estaven produint a les comarques del Vallès Oriental i Occidental comesos per un únic grup organitzat, i es va muntar un operatiu per detenir-los, segons ha informat la policia catalana aquest dilluns en un comunicat.

El 26 de novembre van localitzar la banda sortint d’una propietat de Castelldefels (Barcelona) i van detenir els tres lladres, que portaven a sobrejoies i diners que es van tornar al seu propietari.

Sis robatoris més

L’endemà es van fer els registres, amb l’autorització del jutjat d’instrucció de Rubí, al domicili que tenia el grup a la capital catalana i es van trobar joies, diners, bosses i ulleres de sol, entre altres objectes.

Notícies relacionades

La tasca policial també va permetre relacionar aquesta banda amb sis fets delictius anteriors, a més de la comesa a la localitat costanera, a Caldes de Montbui, Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès i Barberà del Vallès.

Els tres detinguts, de 27, 24 i 19 anys, de nacionalitats xilena i mexicana i veïns de Barcelona i Badalona, van passar a disposició judicial el 29 de novembre al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Rubí i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.