10 jul 2020

Anar al contingut

dia de la Constitució

Álvarez de Toledo retreu ser «a les portes d'un Govern de sedició»

EFE

Álvarez de Toledo retreu ser «a les portes d'un Govern de sedició»

Gerard Artigas

La portaveu del PP al Congrés la passada legislatura, Cayetana Álvarez de Toledo, ha lamentat que «mai abans havia passat que la celebració del dia de la Constitució fos a les portes d’un Govern de sedició». La diputada per Barcelona ha intervingut en l’acte de l’aniversari de la Constitució organitzat pel PP basc a Bilbao i a l’acabar s’ha creuat amb desenes de persones convocades per EH Bildu sense que es registressin incidents.

Álvarez de Toledo ha acudit a l’acte de la plataforma Libres e Iguales, juntament amb el filòsof Fernando Savater i Rosa Díez, que també s’ha desenvolupat a la capital biscaïna. 

Segons ha analitzat, «som en un moment difícil», perquè tant el separatisme català com el basc volen destruir l’ordre constitucional, però «el veritable drama i la novetat» aquest any és que el PSOE, «que abans era al bloc constitucionalista, s’ha passat a l’altre bàndol». 

Álvarez de Toledo ha retret que el PSOE conformi un «Govern de sedició», ja que ha «deixat les claus» d’aquest futur Govern d’Espanya «en mans d’un delinqüent» condemnat a 13 anys de presó per «sedició i malversació», amb referència al líder d’ERC, Oriol Junqueras, que va participar en «una operació d’assetjament i demolició a la Constitució espanyola», ha considerat.