Dos sicaris emmascarats maten a trets un francès en una venjança a Marbella

La Policia Nacional busca els ocupants d'un Renault Megane de color blau, que ha sigut localitzat en flames a Mijas

GRAF2879. MARBELLA (MÁLAGA), 04/12/2019.- Un hombre de entre 45 y 50 años ha muerto este martes en Marbella a causa de heridas causadas por impactos de bala. Los hechos tuvieron lugar a última hora de la tarde en un aparcamiento de la zona de Cabopino, donde dos individuos, que posteriormente huyeron en un vehículo, dispararon contra la víctima. EFE/APZ

GRAF2879. MARBELLA (MÁLAGA), 04/12/2019.- Un hombre de entre 45 y 50 años ha muerto este martes en Marbella a causa de heridas causadas por impactos de bala. Los hechos tuvieron lugar a última hora de la tarde en un aparcamiento de la zona de Cabopino, donde dos individuos, que posteriormente huyeron en un vehículo, dispararon contra la víctima. EFE/APZ / APZ (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Jose Torres

Una persona va ser tirotejada aquest dimarts a la tarda a Marbella en el que seria la quarta venjança registrada a la Costa del Sol en poc menys d’un mes. L’incident es va produir a les vuit del vespre tocades en un aparcament de la zona de Cabopino, davant el càmping, on els sanitaris van atendre la víctima però no van poder fer res per salvar-li la vida. El mort és un home de nacionalitat francesa d’uns 60 anys d’edatsegons informa ‘La Opinión de Málaga’, capçalera del grup Prensa Ibèrica. 

Pel que sembla, la venjança va ser comesa per dos sicaris, que van esperar la víctima al seu cotxe i, al veure’l,es van posar unes màscares per no ser identificats i li van disparar a boca de canó, segons fonts de la investigació.

Segons fonts policials consultades per ‘La Opinión de Málaga’, després del tiroteig els atacants van fugir en un vehicle Renault Megane de color blau, propietat d’una empresa de lloguer, en direcció a Màlaga a tota velocitat. Fins i tot van trencar les barreres del peatge de l’AP-7. El cotxe ha sigut localitzat a Mijas en flames.

L’últim mes, es comptabilitzen ja tres morts a trets i un ferit greu al litoral malagueny. Un britànic de 39 anys, vinculat prèviament per la policia a algunes investigacions relacionades amb el tràfic de drogues, va morir tirotejat el 21 de novembre al seu propi cotxe a la urbanització Riviera del Sol de Mijas.

Notícies relacionades

Sis dies abans, un home d’origen àrab va morir d’un tret a l’avinguda Andasol, a la urbanització Alvarito Playa de Marbella, en un incident en què una altra persona va resultar ferida greu.

Finalment, fa un mes, la policia va trobar el cos d’un home de nacionalitat búlgara a la cuneta de l’A-716 que uneix els municipis de Marbella i Istán amb quatre trets.