ANIMALS

Els bombers rescaten tres gats nounats d'un contenidor de vidre a València

Dues dones van sentir els miols dels animals i van donar l'avís

20191126 463132 rescategatosvidrior 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Efectius del Consorci Provincial de Bombers van rescatar aquest dilluns al migdiatres gatets nounats de l’interior d’un contenidor de vidre a la localitat valenciana de Picassent.

L’avís de l’existència delsfelins el van donar dues senyores que passaven per la zona, alcarrer Mossen Carbó. Les dones van sentir els miols dels animals a l’interior del recipient, cap a les 13.00 hores, segons han concretat Europa Press fonts del Consorci.

Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar una dotació del parc de bombers de Silla els efectius del qual van haver de tallar una part del contenidor i fer un butró amb una serra de cable per treure’ls de l’interior.

Notícies relacionades

Donada la quantitat d’ampolles i restes que hi havia al contenidor, els bombers no podien veure els gats ni sabien la quantitat d’animals que hi havia, per la qual cosa van haver d’anar retirant les ampolles una a una amb cura fins que els van localitzar.

Els gatets, que encara portaven el cordó umbilical, es troben en bon estat i, pel que sembla, se’n va fer càrrec una protectora d’animals. En l’actuació hi van col·laborar agents de la Policia Local.