MESURA DE SEGURETAT

Wallapop avisa que ha patit un atac informàtic

La popular aplicació de compra i venda obliga els seus usuaris a reiniciar els seus comptes

{Wallapay} de {Wallapop}.

{Wallapay} de {Wallapop}.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La popular aplicació mòbil de compravenda Wallapop ha caigut aquest dissabte de manera inesperada després d’haver admès que els seus servidors han patit un atac informàtic.

Primer l’‘app’ va obligar els seus usuaris a reiniciar els seus comptes. Els usuaris havien de tornar a entrar a la plataforma amb el seu correu i la seva contrasenya, tot i que no sempre amb èxit. 

Wallapop ha advertit en un correu electrònic i al mur de l’aplicació que la pròxima vegada que entrin a Wallapop es trobaran el seu compte tancat i hauran de reiniciar la seva contrasenya per seguretat o accedir-hi a través de Facebook o Google.

Wallapop guarda informació dels seus usuaris sobre compres, vendes, localització i, si estan subscrits al servei de pagaments, sobre comptes corrents i de Paypal.

L’app de l’empresa, fundada a Barcelona el 2013, compta amb entre 10 i 15 milions d’usuaris cada mes que venen i compren productes de tot tipus i són puntuats per fer-ho.

Notícies relacionades

L’aplicació actua com un mercat de productes de segona mà entre particulars a través de la geolocalització. Actualment està en mans de grans fons inversors internacionals i intentant rendibilitzar un negoci en el qual no hi ha comissions i la majoria de les transaccions es fan en persona.

Actualment Wallapop ingressa per la promoció que fan els usuaris dels seus articles.