Vaga Mundial del Clima

Greta Thunberg vs Trump: xoqui per la crisi climàtica en un grafiti de Tvboy a Barcelona

L'artista ha instal·lat una obra efímera al passeig de Gràcia, ja que ja ha sigut eliminada

tvboy / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El xoc de consciències entre el president dels Estats Units, Donald Trump, i l’activista adolescent contra la crisi climàticaGreta Thunberg, s’ha vist reflectida de manera fugaç en un grafiti instal·lat aquesta matinada a Barcelona per l’artista urbà TVboy. El mural, que celebra la Vaga Mundial del Clima, ha sigut eliminat aquest matí per un operari, per la qual cosa la seva presència als carrers de la capital catalana de l’obra ha sigut efímera.

Notícies relacionades

El grafiti ha sigut instal·lat al passeig de Gràcia, gairebé arribant a la plaça Catalunya, on acabarà la gran manifestació d’aquesta tarda de la Vaga Mundial del Clima que començarà el recorregut als Jardinets de Gràcia.

Al mural de Tvboy, prolífic artista italià establert a Barcelona, es pot veure Greta Thunberg sostenint un cartell en el qual es pot llegir: «You are never too small to change the world» (‘Mai ets massa petit per canviar el món’). Al seu costat, Trump n’ensenya un altre amb el missatge: «You are never too big to change your mind» (‘Mai ets massa gran per canviar d’idea’).