COMUNICACIÓ

Prensa Ibérica conforma un nou equip directiu al capdavant d'EL PERIÓDICO

Fèlix Noguera, nou gerent general del diari, s'afegeix als nomenaments d'aquesta setmana amb la voluntat de consolidar la presència del grup a Catalunya

zentauroepp49750097 fotografia de felix noguera gerente general de el peri dico 190907203107

zentauroepp49750097 fotografia de felix noguera gerente general de el peri dico 190907203107

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El grup Prensa Ibérica perfila, amb el nomenament de Fèlix Noguera com a nou gerent general, una nova estructura directiva per a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA dins dels plans de renovació posats en marxa després de l’adquisició del Grup Zeta.

Noguera, que és, a més, actualment el director general de Gestió de Prensa Ibérica a Catalunya, va estudiar Ciències Empresarials i acredita una dilatada trajectòria en diversos mitjans catalans des que Prensa Ibérica va adquirir el diari ‘Regió 7’, amb seu a Manresa.

S’incorpora al càrrec amb voluntat de posar de relleu i potenciar la ja important presència del grup a Catalunya, mitjançant la col·laboració entre les diferents capçaleres i l’equip humà que les fa possible. «Volem col·locar el lector al centre de la nostra activitat», ha afirmat Noguera.

El seu objectiu també passa per reforçar el prestigi d’un diari que és referent del periodisme independent i de qualitat, ha destacat el directiu.

La incorporació de Noguera a l’organigrama d’EL PERIÓDICO se suma als nomenaments fets aquesta setmana en la direcció del rotatiu que dirigeix Anna CristetoAnna Cristeto. El diari ha designatGemma Robles, fins a ara delegada a Madrid, com a nova directora adjunta, i ha creat al seu torn tres sotsdireccions liderades per Carol Álvarez, Joan Cañete i Bernat Gasulla.

Robles ocupa la direcció adjunta juntament amb Luis Mauri, en el càrrec des de desembre del 2017, amb l’objectiu d’orientar i potenciar nous continguts de qualitat a totes les plataformes amb les quals la capçalera connecta diàriament amb els seus lectors.

Referent de la premsa

Notícies relacionades

Prensa Ibérica és un grup de comunicació que, sota la presidència de Javier Moll, edita 25 diaris impresos i digitals en 11 comunitats autònomes i una quinzena de revistes. Amb 2,4 milions de lectors diaris en paper (EGM) i gairebé 300.000 exemplars diaris (OJD), és líder d’audiència i difusió en diverses autonomies i compta amb un creixent posicionament en suport digital.

A Internet, els diaris del grup arriben als 25 milions d’usuaris únics i als 600 milions de pàgines vistes al mes, segons Comscore.