AL BAIX PENEDÈS

Un home en estat crític després d'haver intentat rescatar dues menors a la platja de Calafell

Uns banyistes van treure l'home amb una planxa de surf, mentre que les menors van sortir de l'aigua gairebé il·leses

Els fets van tenir lloc una mica abans de les 20 h, després d'haver finalitzat el servei de vigilància i socorrisme

zentauroepp41695226 segur de calafell180120202851

zentauroepp41695226 segur de calafell180120202851

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un home de 40 anys està ingressat en estat crític després d’ofegar-se aquest dimarts a la platja de Segur de Calafell (Baix Penedès) quan provava de rescatar dues menors que no podien sortir de l’aigua. Segons ha informat Protecció Civil, els fets van tenir lloc una mica abans de les vuit del vespre.

Amb una planxa de surf

Es va rebre l’avís que hi havia dues noies amb problemes dins de l’aigua, a uns 200 metres de la platja, i que una tercera persona havia entrat al mar per ajudar-les però que tampoc podia sortir. Finalment, uns banyistes van poder rescatar l’home amb una planxa de surf, mentre que les dues noies van sortir gairebé il·leses.

Notícies relacionades

A l’home el van traslladar cap a l’hospital Joan XXIII i aquest dimecres al matí segueix en estat crític, segons han confirmat fonts del centre hospitalari a l’ACN. Per la seva banda, les noies només tenien ferides lleus i van rebre l’alta in situ. Tots tres són de nacionalitat estrangera.

Bandera vermella

Els fets van tenir lloc després que acabés el servei de socorrisme, a les set de la tarda. La jornada havia finalitzat amb bandera vermella a causa de les males condicions del mar arran de la tempesta. Tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, un helicòpter i una embarcació de Salvament Marítim es van desplaçar cap al lloc dels fets, a més d’efectius de la policia local de Calafell, Mossos d’Esquadra i Bombers.

Temes:

Calafell Ofegats