LOCALITZADA A CASA SEVA

Detingut l'exnòvio d'una noia desapareguda a Barcelona

Els Mossos van difondre la foto de la dona, que va ser segrestada i portada per força a Portugal

zentauroepp45512068 barcelona 18 10 2018 los mossos desalojan  ca la trava  edif181216222322

zentauroepp45512068 barcelona 18 10 2018 los mossos desalojan ca la trava edif181216222322 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

L’exnòvio de la noia portuguesa que va desaparèixer a Barcelona dimarts passat i que dimecres va ser localitzada a Portugal a casa de la seva família ha sigut detingut aquest dijous a Portugal per presumptes delictes de segrest, atemptat contra la integritat física i violència domèstica.

Segons un comunicat de la Policia Judiciària (PJ) de Portugal, el detingut és un home de 30 anys que es va desplaçar fins a Barcelona, on va agredir i va coaccionar la noia, de 25 anys i de nom Margarida.

La va obligar a tornar amb ell a Portugal, on "va continuar sent agredida violentament", segons el comunicat.

El detingut serà posat a disposició de l’autoritat judicial de la ciutat de Seixal (a 25 quilòmetres de Lisboa) en les pròximes hores.

La noia va desaparèixer dimarts passat a Sant Pere de Ribes i va ser vista per última vegada a la zona del castell d’aquesta localitat.

Arran de la seva desaparició, els Mossos van difondre la imatge de la noia en les xarxes socials i van demanar la col·laboració ciutadana per intentar localitzar-la. Un testimoni va explicar que l’havia vist pujar empesa a un vehicle. 

Notícies relacionades

L’exnòvio la va portar a Portugal, on va continuar pegant-li i la va tancar en un garatge. La víctima va poder escapar i avisar la policia, segons explica el diari portuguès ‘Público’. 

La dona era a Barcelona a casa d’uns familiars precisament per fugir d’aquest individu, amb qui mantenia una relació plena d’episodis de maltractaments des de feia tres anys.

Temes:

Desapareguts