Uns presos donen una pallissa a la presó als membres de la 'manada' de Múrcia

Les autoritats de la presó ordenen el trasllat de mòdul penitenciari

zentauroepp49379497 08 08 2019 agentes de la guardia civil  llegan a los juzgado190809173301

zentauroepp49379497 08 08 2019 agentes de la guardia civil llegan a los juzgado190809173301 / Lars Ter Meulen - Europa Press

2
Es llegeix en minuts
Efe / Madrid

Els tres homes empresonats des del passat dia 18 a la presó de Múrcia 2 com presumptes autors d’una violació múltiple a una dona en un pis d’okupes de la capital murciana, van ser agredits a la presó per altres reclusos i han sigut traslladats de mòdul.

Així ho han confirmat a Efe fonts d’Institucions Penitenciàries, que han indicat que dos dels tres interns van patir ferides lleus,mentre que el tercer va resultar il·lès.

Els fets, que ha avançat el diari ‘La Opinión’, van tenir lloc dilluns passat quan els interns es dirigien a les seves cel·les després de menjar.

Després del menjar

Les fonts consultades per Efe han precisat que els funcionaris van sentir crits i quan van arribar al lloc, al replà d’accés al mòdul, van veure un dels interns sagnant pel nas i un altre per la templa.

El tercer empresonat per la violació també va rebre algun cop de puny dels altres interns, però no va patir cap ferida.

Després de ser atesos a la infermeria, els dos lesionats van ser traslladats a l’hospital per protocol i per a valoració.

Al pres que va ser ferit a la templa esquerra li van tancar la ferida amb quatre grapes, mentre que l’altre va ser atès a l’hospital més pel problema de salut que pateix que no pas per la ferida del nas.

Omissió de socors

Els agredits van presentar part de lesions i han sigut traslladats a un mòdul de respecte per evitar que es repeteixin incidents com aquests, mentre que la presó investiga el succeït.

Diumenge passat, la titular del jutjat d’instrucció número 5 de Múrcia va ordenar l’ingrés a presó preventiva dels tres detinguts per la Policia Nacional com presumptes autors d’una violació múltiple a una dona en un pis d’okupes del carrer Santa Rita de la capital.

Per la seva part, la quarta persona detinguda en relació amb aquest esdeveniment, una dona ucraïnesa a qui s’acusa d’un presumpte delicte d’omissió de socors, va quedar en llibertat amb l’obligació de comparèixer al jutjat.

Notícies relacionades

Els fets van tenir lloc dissabte al migdia en una vivenda d’una zona freqüentada per consumidors de droga, quan la víctima es trobava al portal de l’edifici i va ser forçada a entrar a l’immoble, com va denunciar a la Policia Nacional.

A aquesta dona, d’uns 40 anys i de nacionalitat estrangera, com els presumptes agressors, la va trobar un vianant poc després de la una de la tarda al carrer Cánovas del Castillo, amb la cara ensangonada i altres signes de violència.