Un client grava una batalla campal en un bar de l'Hospitalet

Els Mossos arresten dos joves per la pallissa clavada a un home, que va ser traslladat a l'Hospital de Bellvitge

Els dos autors van sortir en llibertat amb càrrecs, per un delicte de lesions, després de declarar davant del jutge de guàrdia

whatsapp-video-2019-08-20-at-133808 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els Mossos d’Esquadra van arrestar diumenge passat dos joves, de 20 i 21 anys, per un delicte de lesions. Un home va ser traslladat a l’hospital de Bellvitge en estat menys greu per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A les 11.00 hores del matí, i com va captar un dels clients del local, ubicat al carrer de Severo Ochoa de l’Hospitalet, dos joves van atacar violentament la víctima, a qui van llançar cadires. A un altre dels presents el van colpejar amb un patinet. El vídeo gravat amb el telèfon dura uns sis minuts i s’acaba quan se senten les sirenes de la primera patrulla policial acostant-se al lloc. 

Notícies relacionades

Els dos detinguts són de nacionalitat espanyola i colombiana i veïnsd’Esplugues i Franqueses del Vallès, respectivament. Tots dos van sortir en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració davant del jutge de guàrdia. Els Mossos donen per conclòs l’assumpte i fonts policials asseguren que es va tractar d’una baralla de bar sense més motivacions.