TENSIÓ A BARCELONA

Detingut el principal implicat en l'incendi de les barraques del barri del Poblenou

El sospitós, que té antecedents per delictes contra el patrimoni, seria un conegut de les víctimes

20190814 449001 videoincendiozonabar2019081411365143 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home presumptament implicat enl’incendi intencionat en unes barraques del barri del Poblenou de Barcelona, en què dues persones d’origen romanès van resultar ferides de gravetat i van ser ingressades al’Hospital Vall d’Hebron.

Segons han informat aquest dissabte els Mossos d’Esquadra, el detingut és un home de 24 anys d’edat, de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicted’homicidi en grau de temptativa, lesions i danys.

La Barcelona més pobra

Durant la matinada de dimecres passat es va produir un incendi intencionat en unes barraques del barri de Poblenou i, com a conseqüència, tres persones que dormien al lloc van resultar ferides, dues d’elles greus. La família que residia en la barraca erad’origen romanès i es guanyava la vida venent ferralla recollida de les escombraries.

Els Mossos han informat que “la investigació inicialinvestigació inicial ja va apuntar que els autors de l’incendi serien persones conegudes de les víctimes amb qui podrien haver tingut una discussió prèvia” i que el detingut és “originari de la mateixa zona que les víctimes”.

Notícies relacionades

El sospitós, que té antecedents per delictes contra el patrimoni, ha sigut detingut aquesta matinada al barri barceloní de Sants-Montjuïc i passarà pròximament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions per aquest incendi intencionat, segons les fonts.

Temes:

Incendis