RESUM DE NOTÍCIES

Les expectatives de les famílies dels 'menes', i altres claus del dia

zentauroepp49092772 marruecos190731202639

zentauroepp49092772 marruecos190731202639 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

Aquestes són les notícies que has de saber avui per estar al corrent de l’actualitat. 

1. "No podem oferir-los res". EL PERIÓDICO viatja a la població d’on surten una tercera part dels menors no acompanyats que arriben a Catalunya i entrevista diverses famílies.

2. La sentència del procés, clau per tornar a reclamar Puigdemont. Una sentència condemnatòria del Tribunal Suprem espanyol reforçaria una altra euroordre per a l’entrega de l’expresident.

3. Ernest Maragall acusa Colau i Collboni d’aplicar el pla de seguretat de Valls. El cap del grup republicà a l’Ajuntament de Barcelona publica un article. 

Notícies relacionades

4. Fernández aixafa per 15 punts Macri i queda a prop de la presidència. L’actual mandatari va reconèixer que va tenir un molt mal resultat, irremuntable en les presidencials de l’octubre. Fernández va assegurar que "ha parit una nova Argentina" i va cridar a una transició tranquil·la.

5. Neymar, Bale, Coutinho, James i Pogba: els serials de l’estiu. Neymar, Bale, Coutinho, James i Pogba: els serials de l’estiu. Cinc dels futbolistes més cars del planeta continuen pendents del mercat per conèixer el seu futur.