A VALÈNCIA

Un nena fuig per l'estenedor per evitar que el seu pare la violi

L'home ho havia intentat en anteriors ocasions, i tot i que la menor no l'havia denunciat per por, va arribar a dormir amb unes tisores sota el coixí

poli local

poli local

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Local de València ha detingut un home de 38 anys per un presumpte delicted’abús sexual a la seva filla de 14 anys, a qui suposadament va intentar violar, segons fonts policials.

Els fets es van produir sobre les 23:15 hores d’aquest dimarts passat, quan els agents van ser requerits per dirigir-se al barri del Districte Marítim, on una nena de 14 anys penjava de l’estenedor de roba d’un quart pis i cridava que el seu pare la volia violar.

Pel que sembla, el pare va intentar abusar sexualment de la menor, i aquesta, aprofitant que la seva germana petita havia entrat a l’habitació, es va escapar a la finestra per demanar auxili i es va penjar de l’estenedor.

Havia passat abans

Segons les fonts, no era la primera vegada que succeïa, ja que, pel que sembla, l’any passat hi va haver un altre possible episodi d’abús sexual i d’intent de gravació oculta mentre la menor es dutxava amb la seva germana, i tot i que no l’havia denunciat per por, va arribar a dormir amb unes tisores sota el coixí.

Quan els Agents de la setena Unitat de Districte Marítim i la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local de València van arribar al lloc, van observar els veïns intentant trencar la porta per auxiliar a la menor.

Els Agents van accedir a la vivenda rescatant la menor i els seus dos germans petits, segons les fonts, que han indicat que la nena de 14 anys va ser atesa pel SAMU i traslladada a l’Hospital Clínic acompanyada per una agent de la Policia Local.

Notícies relacionades

Mentre la mare tornava al domicili des d’Altea (Alacant), els menors es van quedar a càrrec de la persona autoritzada per ella.

El pare va ser detingut i, després de llegir-li els seus drets, va ser traslladat per la Policia Local a la Inspecció Central de Guàrdia per evitar un linxament veïnal i des d’on passarà a disposició Judicial.