Vandalisme

Arran torna a la càrrega contra el turisme a Mallorca | Vídeo

En una gravació es veu com fan pintades, punxen rodes i trenquen els vidres de la lluna davantera a diversos vehicles de lloguer

arran / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Són habituals els atacs o accions contra el turisme de masses protagonitzats pel col·lectiu Arran. La formació juvenil vinculada a la CUP ha publicat un vídeo en què critica el lloguer de cotxes a turistes a Mallorca. En la gravació, es veu com fan pintades, enganxen cartells, punxen rodes i trenquen els vidres de la lluna davantera amb un martell a diversos vehicles.

A la publicació, que s’ha difós mitjançant el seu compte de Twitter aquest dilluns, assenyalen que amb "més de 100.000 cotxes de lloguer turístic" a Mallorca es provoca "saturació, insostenibilitat, contaminació i es converteix la ciutat en un aparador turístic". Davant d’això, escriuen que passen "a l’ofensiva".

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Palma està en el focus de les seves crítiques. Ja el 2017 diversos joves van desplegar pancartes contra el turisme llançant confeti als clients d’un restaurant, boicotejant més d’un sopar.

Més recentment, a Barcelona, van protestar davant de la seu de Turisme.

Temes:

Turisme Arran