EN PLENA OPERACIÓ SORTIDA

Un incendi obliga a tallar durant una hora l'AP-7 i l'A-7 a l'altura de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Els Bombers han desplegat una desena d'equips terrestres i cinc d'aeris

Les carreteres s'han reobert al voltant de les 16.30 hores

zentauroepp49304116 incendio190802161642

zentauroepp49304116 incendio190802161642 / BOMBERS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un incendi forestal ha obligat a tallar aquest divendres a la tarda, durant poc més d’una hora, l’AP-7 i l’A-7 en sentit sud a l’altura de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. El foc, que s’ha iniciat a les 15.15 hores per causes que s’estan investigant, es produeix en un dels moments més intensos de l’operació sortida de les vacances d’agost. Passades les 16.30 h les vies s’han reobert després d’haver-se apagat les flames.

Els Bombers de la Generalitat han enviat una desena d’equips terrestres i cinc d’aeris per extingir el foc, declarat a prop d’un dels marges de l’autopista.

El tall de la carretera ha provocat retencions d’uns 3 quilòmetres a l’autopista AP-7, una de les principals vies d’entrada de vehicles procedents d’Europa amb destinació a la Península i al nord de l’Àfrica, especialment freqüentada a l’estiu.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre alertes al mòbil sobre aquesta notícia o d’altres, us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, els reportatges i els articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘on line’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, així disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del Subscriptor d’El Periódico, el Club eP!