AL DOMICILI DE LA VÍCTIMA

Detingut un home de 73 anys per agressió sexual a una nena de 7 anys a Arbúcies (Girona)

L'individu ha ingressat a la presó i l'ajuntament ha dit que es personarà com a acusació popular en el cas

detenido-mossos

detenido-mossos

1
Es llegeix en minuts
ACN

El jutge de guàrdia de Santa Coloma de Farners (Girona) ha enviat a la presó un home de 73 anys veí d’Arbúcies com a presumpte autor d’una agressió sexual a una nena de 7 anys. Agents de la policia local i dels Mossos d’Esquadra el van detenir dilluns passat a dos quarts de vuit del matí.

Notícies relacionades

Segons va avançar el diari ‘El Punt Avui’, l’home i la nena es coneixien i se’ls havia vist junts a les festes de la localitat. Els fets, pel que sembla, van tenir lloc al mateix domicili de la víctima, quan la nena i l’home es van quedar sols en una habitació. Va ser la mare de la menor la que va trobar el detingut fent gestos per introduir els dits a la zona genital de la nena i de seguida va acudir a la policia per denunciar els fets.  Els agents es van personar al domicili i van detenir l’home que després d’haver passat a disposició del jutge va ingressar a la presó.

L’Ajuntament d’Arbúcies ha anunciat que es personarà com a acusació popular en el cas contra aquest veí i membres del consistori han atès tant la víctima com la seva família. Fonts de l’ajuntament han explicat que s’han posat a disposició dels Mossos per aclarir els fets, que es troben ara sota investigació.