Sánchez i Iglesias exhibeixen el seu desacord i altres notícies que has de saber avui

03a6f1d8-9586-46f5-a984-b08f42ff1484-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Sánchez enerva Iglesias a l’insistir que la dreta s’ha d’abstenir. Després de gairebé tres mesos negociant poc o res, Sánchez va arribar aquest dilluns a la cita del Congrés sense tenir lligat el recolzament d’Iglesias, que sospesa donar el 'no' al socialista. Si el vot de Podem fos negatiu, s’uniria al rebuig de CasadoRiveraVox i JxCat. El PSOE ha ofert a Podem Vivenda, Joventut i una vicepresidència simbòlica, una oferta que la força morada veu insuficient. Seguim en directe el debat i la votació d’investidura.


2)Anticorrupció eleva a vuit anys i mig de presó la seva petició per a Rato per Bankia. El fiscal ha apujat tres anys i mig la petició de presó perquè afegeix al delicte d’estafa als inversors que ja li atribuïa un parell de falsedats comptables continuades.


3)El 5G permetrà al metge connectar-se a un quiròfan des de qualsevol lloc. Els més optimistes creuen que reduirà les llistes d’espera perquè millorarà "cost i eficiència", però les veus escèptiques opinen que tampoc suposarà un canvi tan revolucionari.


Notícies relacionades

4) L’associació independent Barcelona Global, que uneix un miler d’empreses, entitats i professionals que promouen la captació de talent i l’activitat econòmica a Barcelona, proposa despolititzar la gestió turística i reformular la promoció de la ciutat.


5) Barcelona obre el debat del retorn dels ‘menes’. El tinent d’alcalde Albert Batlle planteja un "retorn assistit" dels menors no acompanyats que viuen als carrers de la ciutat. La pregunta del dia versa sobre aquest assumpte: ¿Està d’acord amb el “retorn assistit” que Batlle planteja als ‘menes’?