Denúncia viral

Una britànica culpa l'altura dels balcons de Magaluf de la mort del seu nòvio

En el seu compte de Twitter, exigeix que els hotels de la zona reformin les seves instal·lacions per fer més segura l'estada dels hostes

zentauroepp271034 magalluf190607094828

zentauroepp271034 magalluf190607094828 / DANI CARDONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una britànica, nòvia d’un jove que va morir a Magaluf després de caure des del balcó  d’un hotel, ha publicat un missatge on culpa de l’accident l’altura de les baranes dels balcons, i nega que la seva parella estigués practicant 'balconing'.

El succés va passar el mes passat. La jove ha assegurat en una publicació, que s’ha fet viral a Twitter, que el seu nòvio no va saltar, sinó que "va sortir al balcó després d’una nit de festa i va caure".

En aquest sentit, la noia ha argumentat que "si és possible ensopegar i caure d’un balcó" és que no és una "altura segura". Segons la jove, l’altura mínima queda "a l’altura del maluc" i, per tant, és com estar "esperant un accident".

La jove també ha manifestat que si hagués sabut la quantitat d’accidents per caigudes de balcons abans que el seu nòvio anés a Magaluf, s’hauria "assegurat" que ell tanqués el balcó perquè no intentés sortir després de beure.

Notícies relacionades

En el seu missatge, ha volgut denunciar "la falta de conscienciació i de promoció de la seguretat", i ha criticat que hi hagi hotels a Magaluf que "fan diners" a partir de "grups animats amb alcohol".

Per a la jove, si aquests establiments "saben que els seus hostes s’emborratxaran", necessiten "assegurar-se que hi ha precaucions extra per mantenir-los sans i estalvis". "No obstant, molts hotels experimenten aquests horribles accidents i no fan res per canviar les altures dels seus balcons", ha protestat.