Parricidi a Màlaga

Detinguda una dona per matar a cops el seu pare i ferir la seva mare

Van ser els nets de les víctimes els que van donar la veu d'alarma

zentauroepp18059315 barcelona 20 01 2012 cronica a pie de calle inmigrantes  un 180213120916

zentauroepp18059315 barcelona 20 01 2012 cronica a pie de calle inmigrantes un 180213120916

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una dona de 45 anys ha sigut detinguda per la Policia Nacional a Màlaga per haver matat a cops el seu pare septuagenari, i s’investiga si també va causar ferides a la seva mare.

Els fets van tenir lloc la matinada d’aquest dimarts a la zona de La Unión, a la capital malaguenya, on la policia va trobar el cos sense vida de la víctima amb lesions al cap, segons han informat a Efe fonts policials.

Hores més tard, els agents van detenir fora del domicili de la víctima una filla de l’home mort per la seva presumpta responsabilitat en un delicte d’homicidi, que es troba arrestada a la Comissaria Provincial de Màlaga.

Segons publica el ‘Diaro Sur’, van ser els fills de la detinguda, de nacionalitat espanyola, els que van donar la veu d’alarma cap a les sis del matí d’aquest dimarts al veure els seus avis, amb qui s’havien quedat a casa.

La mare de l’arrestada va ser atesa pels serveis sanitaris d’una ferida d’arma blanca que presentava a l’esquena i traslladada a un centre mèdic, on va rebre l’alta hores després, assenyala el diari.

Notícies relacionades

Aquest és el segon parricidi que ha tingut lloc en poques hores que investiga la policia a Màlaga després de la detenció d’un noi de 24 anys per haver matat suposadament a punyalades el seu pare, de 70 anys, a la zona d’El Limonar.

Els fets van passar entorn de les 16.30 hores en un domicili en el qual suposadament el noi, que pateix una malaltia mental, va clavar unes punyalades al seu pare, fets pels quals va ser arrestat i traslladat a un hospital de Màlaga on es troba sota custòdia policial.