Crim als EUA

Un jove assassina una 'gamer' de 17 anys i comparteix la foto del seu cadàver a les xarxes

Tots dos s'havien conegut en diversos fòrums, on ella tenia una gran influència, i s'havien vist en persona per primera vegada el dia abans del crim

zentauroepp49092074 this undated photo shows 17 year old bianca devins  of utica190716174019

zentauroepp49092074 this undated photo shows 17 year old bianca devins of utica190716174019 / HONS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jove de 21 anys va assassinar Bianca Devins, una famosa ‘gamer’ de 17 anys d’Utica, Nova York apunyalant-la després d’una discussió, segons han relatat les forces policials de l’estat novaiorquès. 

Aquest cap de setmana passat, la policia d’Utica va rebre diversos avisos d’unes imatges distribuïdes a través de la plataforma de xat Discord en les quals apareixia una jove estirada a terra i plena de sang. Una mica més tard, van redirigir una trucada del telèfon d’emergències en la qual un home amenaçava de suïcidar-se després d’haver matat la seva nòvia.

A l’arribar a la casa del sospitós, aquest va començar a apunyalar-se al coll. Mentre els equips d’emergència atenien el noi, uns flocs de cabells van atreure l’atenció dels policies fins a una lona al garatge. A sota, van trobar el cos sense vida de Bianca Devins. 

Notícies relacionades

Segons ha informat la policia, la relació entre el criminal i la víctima va començar dos mesos enrere mitjançant diverses xarxes socials. Bianca Devins, era una jove popular a certes webs de videojocs i manga, especialment a 4chan, un macrofòrum en el qual milers d’internautes creen tota mena de fils sobre els quals conversar ‘online’. Després d’aquest període, en el qual es van fer realment íntims, van decidir veure’s en un concert a Nova York. Un dia després, Bianca va ser assassinada. 

La policia ha confirmat que l’assassí es troba malferit però estable a l’hospital, mentre que els càrrecs que se li atribueixen no es faran oficials fins que les forces de seguretat puguin interrogar-lo. 

Temes:

Estats Units