A Hernani

Detingut un noi per intentar abusar d'una dona gran en una residència

La víctima va poder accionar el timbre d'alerta per sol·licitar l'ajuda del personal sanitari

2017-1

2017-1

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home de 22 anys ha sigut detingut aquest diumenge passat acusat d’intentar abusar sexualment d’una interna d’un centre geriàtric, segons ha informat a l’Ertzaintza.

El Departament de Seguretat ha explicat que, a primera hora del matí de dissabte, el responsable d’una residència per a la tercera edat ubicada a Hernani va contactar amb l’Ertzaintza per denunciar que, poc abans, un individu havia accedit al centre i s’havia introduït a l’habitació d’una de les internes.

L’ara detingut va començar a fer a l’anciana, que presenta problemes de mobilitat, tocaments d’índole sexual i la víctima va poder accionar el timbre d’alerta per sol·licitar l’ajuda del personal sanitari, moment en què l’home va abandonar precipitadament el lloc.

Notícies relacionades

Segons es va poder esbrinar, una de les infermeres que havia anat immediatament a atendre l’avís havia detectat al passadís la presència d’un desconegut tot i que no va poder ser interceptada la seva marxa.

La investigació duta a terme en les hores següents, en la qual s’ha comptat amb la col·laboració de la policia local del municipi, va possibilitar la identificació del presumpte autor dels abusos sexuals i la seva posterior detenció aquest diumenge al matí.

Temes:

Violacions