En una zona muntanyosa de Deià

Trobat mort un excursionista britànic desaparegut a Mallorca

L'home, de 50 anys, es va estimbar des d'una gran altura quan caminava només després de separar-se d'un grup de companys

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Bombers de Mallorca han trobat sense vida l’excursionista britànic de 50 anys desaparegut aquest diumenge a la tarda a la zona muntanyosa de Deià i que, pel que sembla, es va estimbar des d’una gran altura quan caminava sol després de separar-se d’un grup de companys.

El cos ha sigut trobat a les 10.35 hores d’aquest dilluns a la zona abrupta de ses Cingles de Son Rullàn pels bombers del parc de Sóller, han informat Bombers de Mallorca i la Guàrdia Civil.

Els companys del grup excursionista van donar ahir, cap a les set de la tarda, l’avís als equips d’emergència quan l’home no va arribar al punt de trobada.

Notícies relacionades

Pel que sembla, l’excursionista es va avançar als seus companys per una zona que descendeix fins a Deià, però no es va presentar al lloc previst de trobada, la qual cosa va alarmar els seus acompanyants.

En l’operatiu de recerca han participat un helicòpter, l’equip de rescat de muntanya de la Guàrdia Civil i una unitat canina, així com de Bombers de Mallorca. 

Temes:

Balears