Detingut un jove després d'una persecució en què ha xocat amb 6 cotxes a Blanes

El conductor, de 18 anys, no té carnet i es va saltar un control de la Policia Local

blanes

blanes

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Local de Blanes (Girona) ha detingut aquest diumenge de matinada un jove per conduir sense carnet i després d’una persecució en què va col·lidir amb uns altres sis vehicles aparcats, ha informat l’ajuntament.

Els fets han tingut lloc prop de les 4 de la matinada d’aquest diumenge, quan el jove, de 18 anys i veí de Platja d’Aro, va fugir a gran velocitat dels agents de policia que li havien donat l’alto.

Persecució a Blanes

La patrulla de policia ha iniciat una persecució fins al carrer Sant Pere Màrtir, on el jove ha perdut el control del cotxe, ha xocat amb uns altres sis vehicles estacionats i el seu cotxe s’ha parat.

Notícies relacionades

El conductor ha continuat la fugida a peu fins que els agents l’ha atrapat i ha quedat detingut, després han comprovat que no tenia permís de conduir, ha donat positiu en el control d’alcoholèmia i compta amb antecedents per delictes contra la seguretat en el trànsit.

Els sis vehicles contra els quals ha col·lidit presenten destrosses de diversa consideració i cap persona n’ha resultat ferida.