Anar al contingut

En una autovia d'Ourense

Caçat un conductor de 88 anys a 160 km/h en una carretera de 90

Al conductor, d'Ourense, li havien renovat el permís de conduir amb diverses mesures restrictives

Europa Press

Caçat un conductor de 88 anys a 160 km/h en una carretera de 90

MANUEL BRUQUE

Agents de Trànsit de la Guàrdia Civil d’Ourense que feien un control de velocitat a l’autovia van detectar un conductor de 88 anys d’edat que circulava amb el seu turisme Seat Ibiza a una velocitat de 156 quilòmetres per hora per una autovia, quan, per condicions restrictives, no podia superar els 90 km/h.

Segons ha informat l’Institut armat, els agents van donar l’alto al conductor per haver superat els 120 quilòmetres per hora a què es pot circular per l’autovia, si bé a l’identificar-lo, els guàrdies civils van comprovar que es tractava d’un home de 88 anys d’edat a qui la Direcció Provincial de Trànsit li havia renovat el permís de conduir imposant-li diverses mesures restrictives.

Concretament, han detallat les mateixes fonts, només pot conduir en hores diürnes i en un radi d’acció no superior a 20 quilòmetres del seu domicili. Tampoc pot superar els 90 km/h, té prohibit circular per l’autopista i ha d’utilitzar lents correctores.

Aquest conductor incomplia "dues de les restriccions", ja que es trobava a més de 20 quilòmetres del seu domicili i circulava a més de 90 km/h, han destacat les mateixes fonts. Per això se’l proposarà per a un examen mèdic extraordinari.

El subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil d’Ourense recorda a les persones que tenen alguna mena de restricció per conduir que "han d’observar el seu estricte compliment", donat que les hi han imposat "per permetre’ls complir les seves necessitats de desplaçaments, d’acord amb les condicions psicofísiques que cada conductor presenta."