Tràfic de nens

Inés Madrigal, la dona que va portar a judici el primer cas de nadons robats a Espanya, troba la seva família

La dona que va asseure al banc els acusats el doctor Eduardo Vela ha conegut els seus quatre germans, tot i que la seva mare biològica va morir

zentauroepp49023262 ines madrigal190711105051

zentauroepp49023262 ines madrigal190711105051 / JJ Guillen

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Inés Madrigal, la dona que va portar a judici el primer cas de nadons robats a Espanya, ha anunciat que ha trobat la seva família i que la seva mare biològica ja és morta, segons han confirmat a Europa Press fonts pròximes a Madrigal.

A Madrigal se la coneix per haver portat a judici el doctor Eduardo Vela, al qual la Justícia va absoldre per considerar prescrits els delictes de detenció il·legal, suposició al part i falsedat documental.

La dona va néixer el juny del 1969 a la Clínica San Ramón. Va ser un "regal" de Vela a la seva mare adoptiva, que va morir el 2013en ple procés penal. Amb 18 anys, els seus pares li van confessar que era adoptada i el 2010 la seva mare li va explicar la veritat darrere del seu naixement.

Notícies relacionades

Des d’aleshores, ha lluitat per buscar la veritat i trobar la seva família biològica. La troballa es produeix després que una prova d’ADN, autoritzada per un dels seus quatre germans, hagi donat positiu. 

Després que es fes pública l’absolució, el seu advocat va anunciar que anirien al Tribunal Suprem. Madrigal vol que aquesta sentència sigui "un trampolí" perquè l’alt tribunal es pronunciï sobre la prescripció i creï jurisprudència davant d’aquesta qüestió sobre la qual hi ha resolucions diverses. 

Temes:

Nens robats