Perill per als nens

Retirada una joguina de Forky, de 'Toy Story 4', per risc d'asfíxia

El ninot de Disney s'ha venut als EUA i al Canadà

forky

forky

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Disney ha retirat de les prestatgeries d’algunes de les seves botigues una joguina del personatge Forky de 'Toy Story 4', després que la Comissió per a la Seguretat dels Productes de Consum dels Estats Units hagi advertit que els ulls de plàstic poden arrencar-se i suposen un greu risc d’asfíxia per als menors si se'ls fiquen a la boca, ja que es desprenen amb facilitat

La companyia ha emès un comunicat en què ho explica: “Estem retirant voluntàriament Forky d’11 polzades – d’uns 28 centímetres–a causa d’un defecte de fàbrica. Res és més important que la seguretat dels nostres clients; truqui al número que li indiquem o torni l’article a qualsevol botiga de Disney / Disney Parks dels Estats Units per obtenir un reembors complet”.

'Forky' és la nova estrella de 'Toy Story 4':  una forquilla d’un sol ús treta de les escombraries que és convertida en una joguina per la seva propietària Bonnie.

Actualment, l’empresa estima la venda, només al Canadà i els Estats Units, de més de 80.000 peluixos de Forky, per la qual cosa les pèrdues podrien ser abundants. No obstant, no han notificat cap cas d’ennuegada o ingesta dels ulls de la joguina.

Notícies relacionades

Aquesta joguina de Forky no s’ha posat a la venda a les botigues Disney espanyoles ni europees.