11 d’ag 2020

Anar al contingut

Perill per als nens

Retirada una joguina de Forky, de 'Toy Story 4', per risc d'asfíxia

El ninot de Disney s'ha venut als EUA i al Canadà

El Periódico

Retirada una joguina de Forky, de 'Toy Story 4', per risc d'asfíxia

Disney ha retirat de les prestatgeries d’algunes de les seves botigues una joguina del personatge Forky de 'Toy Story 4', després que la Comissió per a la Seguretat dels Productes de Consum dels Estats Units hagi advertit que els ulls de plàstic poden arrencar-se i suposen un greu risc d’asfíxia per als menors si se'ls fiquen a la boca, ja que es desprenen amb facilitat

La companyia ha emès un comunicat en què ho explica: “Estem retirant voluntàriament Forky d’11 polzades – d’uns 28 centímetres– a causa d’un defecte de fàbrica. Res és més important que la seguretat dels nostres clients; truqui al número que li indiquem o torni l’article a qualsevol botiga de Disney / Disney Parks dels Estats Units per obtenir un reembors complet”.

'Forky' és la nova estrella de 'Toy Story 4':  una forquilla d’un sol ús treta de les escombraries que és convertida en una joguina per la seva propietària Bonnie.

Actualment, l’empresa estima la venda, només al Canadà i els Estats Units, de més de 80.000 peluixos de Forky, per la qual cosa les pèrdues podrien ser abundants. No obstant, no han notificat cap cas d’ennuegada o ingesta dels ulls de la joguina.

Aquesta joguina de Forky no s’ha posat a la venda a les botigues Disney espanyoles ni europees.