SUCCESSOS

Detingut un altre menor tutelat per intentar violar una noia al Masnou

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor dels tocaments a una jove

mossos

mossos / Anna Mas Talens

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un menor tutelatacusat de tocaments i d’intentar violar una noia que aquesta matinada ha abordat en un carrerdel Masnou (Maresme), si bé els acompanyants del noi li han recriminat la seva actitud i se l’han emportat abans que cometés l’agressió.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, la víctima, també menor d’edat, ha interposat una denúncia davant dels Mossos, mentre que el detingut ja ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

Els fets han passat cap a les cinc de la matinada, quan la noia ha sigut abordada pel carrer pel menor tutelat, que suposadament li ha fet tocaments i l’ha intentat agredir sexualment, segons les fonts.

Recriminació dels amics

Els mateixos amics del jove, al veure que estava intentant violar la noia, li han reprès la seva actuació i se l’han emportat del lloc perquè no agredís sexualment la jove, segons les fonts.

Notícies relacionades

Poc després que la noia denunciés als Mossos els tocaments i l’intent de violació, la policia de la Generalitat ha pogut detenir per una temptativa d’agressió sexual el sospitós, que ja ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

Es dona el cas que ahir al matí també van ser detinguts uns altres dos menors tutelats, en aquest cas a Canet de Mar (Maresme), acusats d’una agressió sexual de matinada a una jove, major d’edat, en aquesta la localitat. En aquest cas, segons les fonts, un dels joves va violar la víctima mentre l’altre el gravava amb el mòbil.