25 maig 2020

Anar al contingut

SUCCESSOS

El sostre un súper Eroski s'esfondra i fereix diverses persones a Palma

L'establiment estava obert

El Periódico

El sostre un súper Eroski s'esfondra i fereix diverses persones a Palma

La terrassa interior d’un edifici del carrer Bonaire de Palma ha col·lapsat poc després de les 13.00 hores i ha esfondrat el sostre d’un supermercat Eroski que estava obert, el que ha causat ferides lleus a tres persones i ha obligat a desallotjar l’immoble.

A més dels tres ferits, uns altres quatre clients i treballadors del comerç, el supermercat Eroski-Syp, han sigut atesos pels serveis sanitaris per crisi d’ansietat, segons ha informat el 061.

Un portaveu dels Bombers de Palma ha explicat que a les 13.21 hores s’ha rebut l’avís de l’ensorrament del sostre del supermercat, que ocupa el número 4 del carrer Bonaire, pel col·lapse de les bigues i revoltons de l’estructura de la terrassa superior.

De les tres plantes superiors de l’edifici han sigut desallotjades entre 10 i 12 persones.

Segons el servei d’emergències sanitàries les víctimes directes de l’ensorrament són tres dones de 29, 37 i 38 anys que han sigut traslladades en ambulància a l’hospital Son Llàtzer de Palma. Els altres afectats han sigut atesos in situ.

Fins al lloc s’han desplaçat bombers del parc central de Bombers i del de Sa Taulera, així com agents de la Policia Local i la Policia Nacional.

Temes: Eroski