A Mallorca

Delatat per un vídeo un turista que va fer balcòning i va culpar l'hotel de la caiguda

El noi va intentar demanar una indemnització al·legant haver patit una caiguda a la piscina

balconing

balconing

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mallorca molts hotelers han sigut víctimes de turistes que han denunciat falses intoxicacions per cobrar indemnitzacions. A molts els han enxampat i s’ha descobert que era un frau organitzat. Com ara, que han descobert un turista britànic que volia treure profit d’una imprudència seva i culpar l’hotel: el noi en qüestió es va trencar la clavícula fent balcòning  i va denunciar que havia caigut a la piscina de l’establiment. Un vídeo en el qual se’l veu saltant pel balcó l’ha delatat. Ho ha explicat 'Diario de Mallorca'.

Notícies relacionades

Perquè l’hotel corregués amb les despeses mèdiques de les seves fractures, el turista va dir que havia relliscat a la piscina.  L’hotel va posar el cas en mans d’una companyia d’assegurances, que va demostrar l’existència d’un vídeo que s’havia penjat a les xarxes socials en el qual apareixia el turista britànic llançant-se al buit.

Les imatges mostren el noi damunt d’una barana d’un primer pis i com es llança al buit amb la suposada intenció que la copa del petit arbre esmorteeixi la caiguda. No va ser així. Es va precipitar contra el terra.

Temes:

Balconing