De matinada

Balcòning: molt greu un turista belga a Eivissa

El jove s'ha llançat a la piscina des del balcó de l'habitació dels apartaments on s'allotjava i s'ha precipitat contra terra

playa-den-bossa

playa-den-bossa

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un turista belga de 29 anys d’edat es troba en estat molt greu després de practicar balcòning aquesta matinada passada a Eivissa al llançar-se a la piscina des del balcó de l’habitació dels apartaments on s’allotjava i estavellar-se contra terra, ha informat a Efe el 061.

El succés ha tingut lloc a les 4.40 hores d’aquesta matinada passada als Apartaments Arlanza de la platja d’en Bossa de la ciutat d’Eivissa.

El turista s’ha llançat a la piscina des d’un primer pis, però ha acabat colpejant-se a terra.

L’home pateix un traumatisme cranioencefàlic molt greu i ha sigut traslladat per una UVI del 061 a la Policlínica Nostra Senyora del Rosari d’Eivissa, on és ingressat.

Notícies relacionades

Dilluns passat un turista australià de 30 anys d’edat va ingressar en estat molt greu a l’Hospital de Can Misses d’Eivissa després de caure des d’un segon pis de l’hotel d’Eivissa on s’allotjava.

A més, el dia 7 d’aquest mes un jove de 20 anys, de nacionalitat britànica, va morir a Mallorca després de caure al buit des d’un segon pis a la localitat turística de Magaluf. 

Temes:

Balconing