De caràcter lleu

Cinc nens ferits al bolcar un autobús escolar a Ciudad Real

El sinistre ha ocorregut al terme municipal de Daimiel

transporte-escolar

transporte-escolar

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un autobús escolar en el qual viatjaven 12 adolescents i dos adults ha bolcat aquest dilluns cap a les 8:01 hores a la CM-4114, al terme municipal de Daimiel (Ciudad Real). A conseqüència de l’accident, cinc menors i una dona han resultat ferits lleus. 

Segons han informat aquest dilluns a Efe fonts del Servei d’Emergència 1006 de Ciudad Real, l’accident ha tingut lloc al quilòmetre 185 d’aquesta carretera i tots els passatgers del bus han sigut rescatats.

A més, fonts del servei d’emergències 112 han informat a Efe que en el sinistre s’han vist afectats cinc menors i la cuidadora que viatjava amb ells al vehicle.

Un dels menors, de 13 anys, ha hagut de ser tret pels bombers i ha sigut traslladat en helicòpter sanitari a l’Hospital de Ciudad Real, si bé el seu pronòstic és lleu.

També han resultat ferits lleus una noia d’11 anys i una altra de 15, un adolescent de 13 anys i un altre de 14, i la cuidadora, de 56 anys, i tots ells han sigut traslladats a l’Hospital de Manzanares. 

Notícies relacionades

L’autobús es dirigia al municipi de Bolaños de Calatrava quan, per causes que es desconeixen, ha bolcat a la carretera.

Fins al lloc del succés s’hi han traslladat efectius dels parcs de bombers de Manzanares i Daimiel, a més de membres de la Guàrdia Civil i dels serveis sanitaris.