PICABARALLES PER DROGUES

La fugida d'un clan per una baralla mortal a Almeria acaba a Figueres

La Guàrdia Civil ha detingut quatre membres d'una família per la mort d'un home fa una setmana a Gádor

GRAF8317  GADOR  ALMERIA   10 05 2019 - Un tiroteo entre dos familias se ha saldado con un muerto y dos heridos tras una reyerta con armas de fuego ocurrida esta tarde en la localidad almeriense de Gador  Familiares de la victima mortal trasladaron al hospital a esta persona  que llego ya fallecida  EFE Ricardo Garcia

GRAF8317 GADOR ALMERIA 10 05 2019 - Un tiroteo entre dos familias se ha saldado con un muerto y dos heridos tras una reyerta con armas de fuego ocurrida esta tarde en la localidad almeriense de Gador Familiares de la victima mortal trasladaron al hospital a esta persona que llego ya fallecida EFE Ricardo Garcia / Ricardo Garcia (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe / Almería

La Guàrdia Civil dona per aclarida la investigació d’una baralla entre clans a Gádor (Almeria) que divendres passat va provocar la mort d’un home i ferides a dues persones més i per la qual es va detenir un primer sospitós. Ara la policia ha detingut quatre persones més, membres d’un mateix clan familiar, que van fugir de Gádor per amagar-se a Figueres (Girona), localitat on han sigut capturats.

Segons ha explicat aquest divendres el comandant Manuel Ruiz, cap de la Policia Judicial i Informació de la Comandància d’Almeria, aquests quatre detinguts són un matrimoni i els seus dos fills, identificats com A.F.R., de 52 anys, M.S.C., de 49; A.F.S., de 31, i R.F.S., de 28, que van fugir rumb a Catalunya, a la recerca de refugi entre familiars i coneguts, després d’acabar presumptament amb la vida d’un home, pel que sembla per picabaralles relacionades amb el tràfic de drogues. Un jutjat de Figueres ha decretat l’ingrés a la presó dels quatre detinguts.  Tots ells estan acusats d’homicidi  dolós, tinença il·lícita d’armes i cultiu i elaboració de marihuana. El cas el porta el Jutjat d’Instrucció número 5 d’Almeria. 

Famílies enfrontades

Notícies relacionades

Segons el relat policial, els detinguts haurien disparat a Juan José C. F. a la barriada d’Ossetia del Norte de Gádor, divendres passat, així com a un germà d’aquest que va intentar auxiliar-lo immediatament i a un tercer germà de la víctima, que va acudir amb un cotxe a socórrer-lo. Feia temps que les dues famílies estaven “enfrontades”, segons ha explicat el comandant Ruiz.

En la investigació, batejada amb el nom d’operació Alania, la Guàrdia Civil ha intervingut a Figueres dos armes curtes “municionades”, 6 quilos de marihuana i 2.500 euros en efectiu. Divendres passat ja es van fer quatre registres a les vivendes dels arrestats a Gádor, en les quals van ser localitzades quatre plantacions de marihuana, armes modificades i una “quantitat ingent” de munició, cosa que fa pensar els investigadors que “hi havia picabaralles entre les dues famílies, motivades pel tràfic de drogues”.