Un ciutadà alemany, sospitós de la desaparició de Madeleine

La investigació continua oberta 12 anys després de la desaparició de la petita

madeleine

madeleine

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un ciutadà alemany condemnat per l’assassinat de tres nens és el nou sospitós de la desaparició fa dotze anys de la nena britànica Madeleine McCann en un complex turístic de l’Algarve, al sud de Portugal, segons informacions de mitjans locals.

L’home ja havia sigut identificat com a sospitós el 2011 per Scotland Yard, però la seva relació amb el cas va ser descartada perquè el seu objectiu principal eren nens de sexe masculí. Noves informacions sorgides ara haurien portat les autoritats a tornar a investigar-lo com a sospitós.

Aquestes noves pistes arriben quan es compleixen 12 anys sense Madeleine McCann, la nena britànica que va desaparèixer el 3 de maig del 2007 en un complex turístic de Praia da Luz, a l’Algarve. Madeleine, que llavors tenia 3 anys, va desaparèixer mentre dormia juntament als seus germans bessons a l’apartament que havien llogat els seus pares, que sopaven amb uns amics en un restaurant pròxim.

Dues línies d’investigació

Notícies relacionades

La desaparició de la menor manté dues línies d’investigació paral·leles obertes, una de la Policia Judicial (PJ) portuguesa i una altra al Regne Unit, dirigida per Scotland Yard. La PJ va confirmar divendres passat que la investigació sobre Madeleine segueix oberta a Portugal i que es desenvolupa en coordinació amb autoritats internacionals.

De moment, les més de 2.000 diligències policials, 500 recerques a la zona i 12.000 pàgines que deixa el procés no han aconseguit donar llum sobre la nit que Madeleine va desaparèixer.

Temes:

Portugal