LLARGA INVESTIGACIÓ

Detingut un menor de 16 anys acusat de matar la seva mare adoptiva a Chiclana

La dona, de 51 anys, va aparèixer morta fa dos anys al llit sense signes de violència, però l'autòpsia va determinar que va morir per asfíxia

zentauroepp46541231 guardia civil190326115349

zentauroepp46541231 guardia civil190326115349 / Javier Fuentes

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil ha detingut a Fuengirola (Màlaga) un menor gadità de 16 anys acusat d’havermatat  fa dos anys a Chiclana de la Frontera (Cadis) la seva mare adoptiva.

La detenció del menor es va produir fa unes setmanes després d’una llarga investigació de la policia judicial de la Guàrdia Civil.

Morta per asfíxia

La víctima, Elisa Polo, de 51 anys, va ser trobada morta al seu llit sense símptomes de violència, peròl’autòpsia  va determinar que havia mort per asfíxia.

Arran d’aquesta dada la Guàrdia Civil va començar una investigació que ha acabat ara, amb la detenció del seu fill adoptiu, que tenia 14 anys quan es van cometre els fets.

Segons informa el 'Diario de Cádiz’, la dona, governanta de l’hotel Riu en el Novo Sancti Petri, i la seva parella, cap de bars d’aquest establiment, havien adoptat el seu fill a Rússia.

Notícies relacionades

La investigació està sota secret de sumari, i per això no han transcendit les circumstàncies en les quals es va produir l’homicidi.