Accident

Mor un escalador al precipitar-se al congost del riu Ubagua (Navarra)

La víctima va caure des d'una altura d'uns 5 metres

policiaforal

policiaforal

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un home de 37 anys ha mort després de precipitar-se mentre practicava l’escalada alcongost del riu Ubagua, al municipi de Riezu (Navarra).

El succés va passar ahir al barranc d’Arbioz, ha informat l’Executiu foral, que ha indicat que altres persones que estaven amb l’accidentat van trucar a les 19.39 hores al telèfon 112 de Sos Navarra per informar que la víctima havia caigut des d’una altura d’uns 5 metres, i que s’havia clavat un arbust al gluti. 

L’equip mèdic del centre de salut d’Abárzuza va acudir al lloc i, després de practicar-li maniobres de reanimació cardiopulmonars sense aconseguir que reaccionés, va certificar la mort de l’escalador.

Notícies relacionades

També van ser mobilitzats bombers del parc d’Estella, una ambulància medicalitzada i una altra de convencional, així com agents de Policia Científica de la Policia Foral. 

Després del reconeixement del cadàver per la metge forense, els bombers van portar el cos en una llitera fins al punt on esperava el furgó en què va ser transportat a l’Institut Navarro de Medicina Legal a fi que li sigui practicada l’autòpsia.

Temes:

Muntanyisme