A Múrcia

Una dona mata d'una ganivetada el seu marit, denunciat per maltractaments

L'arrestada manté que intentava defensar-se d'una agressió prèvia del marit,

coche-guardia-civil-1523814280779

coche-guardia-civil-1523814280779 / Lavandeira jr

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha detingut una dona per haver matat a punyalades el seu marit en el transcurs d’una baralla familiar originada aquest dijous al seu domicili, al municipi murcià de San Pedro del Pinatar (Múrcia). La dona havia presentat una denúncia prèvia contra el marit. La dona manté que intentava defensar-se d’una agressió prèvia del marit, informa 'La Opinión', de Múrcia.

El 112 rebia, a les 13.58 hores, la trucada de la dona, que deia que havia apunyalat la seva parella després que ell, de 32 anys, intentés pegar-li, al seu domicili del barri de Las Esperanzas. La dona va sostenir davant dels agents que va actuar en defensa pròpia i que ell l’havia atacat prèviament.

Van acudir al lloc del fets patrulles de la Guàrdia Civil i ambulàncies del Servei d’Emergències i Protecció Civil de l’Ajuntament de San Pedro del Pinatar, el personal del qual va realitzar maniobres de reanimació, ja que el ferit es trobava en parada cardiorespiratòria. Finalment va morir.

Notícies relacionades

La sospitosa va remarcar, en les seves primeres manifestacions, que va atacar l’home perquè ell li havia pegat abans, mentre va dir que no era la primera vegada que ho feia. Segons fonts pròximes a la investigació, la ferida mortal hauria sigut una ganivetada al coll.

Fonts pròximes al cas van precisar que aquesta dona va denunciar fa uns mesos la seva parella per violència masclista.