Dia mundial de la síndrome de Down

'La sort de tenir-te', l'anunci de les persones amb Down | Vídeo

Down Espanya busca que l'espot superi el milió de visites

campaa-de-down-espaa--la-suerte-de-tenerte-para-el-da-mundial-del-sndrome-de-down-2019 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Down Espanya ha llançat la 'La sort de tenir-te', una campanya que pretén ser un homenatge al que aporten les persones amb la síndrome de Down als que els envolten, amb motiu del Dia Mundial de la Síndrome de Down que se celebra aquest dijous 21 de març.

En l’espot es mostra una nena de quatre anys amb el seu germà gran, que té síndrome de Down. Per a la petita, el seu germà "és el millor del món" perquè el "cuida i la fa feliç". "Hi ha gent que el mira de forma estranya", assenyala la nena, "perquè no el coneixen bé". El missatge final de l’anunci és un missatge inspirador dirigit a tota la societat: "El meu germà és perfecte tal com és. Tant de bo tots els nens tinguessin la meva sort".

Down Espanya espera aconseguir que la campanya sigui un èxit viral i assoleixi el milió de visualitzacions. L’objectiu, segons ha indicat l’organització, és que la societat conegui i inclogui les persones amb aquesta discapacitat, un col·lectiu que a Espanya està format per 35.000 persones.

Així mateix, Down Espanya posarà en marxa el 21 de març una campanya a les xarxes socials convidant la societat a unir-se al col·lectiu amb el ‘hashtag’ #LaSuertedeTenerte que aspira a convertir-se en Trending Topic a Twitter.

Notícies relacionades

Per a això, ha elaborat un adhesiu en forma de cor i demanarà que tothom se sumi a la campanya fent-se un selfie o gravant-se un vídeo amb l’adhesiu i compartint-lo a les seves xarxes socials amb l’hashtag #LaSuertedeTenerte. Els adhesius estaran disponibles al web de Down Espanya al costat d’una infografia que explicarà es poden unir a la campanya.