DESAPAREGUDA DES DEL 2015

Una concentració a BCN demana que es continuï buscant Caroline del Valle

Ja fa quatre anys que la pista de la noia de 15 anys es va perdre a Sabadell

undefined47400317 barcelona     17 03 2019      sociedad    concentraci n por 190317203718

undefined47400317 barcelona 17 03 2019 sociedad concentraci n por 190317203718 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 14 de març passat es van complir quatre anys de la desaparició de Caroline del Valle, la jove que llavors tenia uns quinze anys i el rastre de la qual es va perdre a Sabadell (Vallès Occidental). Aquest diumenge, mig centenar de persones es van concentrar a Barcelona per demanar que no s’abandoni la seva recerca. La manifestació va arrencar a la plaça de Catalunya.

La desaparició de Caroline del Valle, com van denunciar els seus familiars en algun moment, no va atreure l’atenció mediàtica d’altres casos com per exemple el de Diana Quer. La família va començar a buscar-la l’any passat pel seu compte després que el jutge arxivés el cas.

Al febrer, l’Audiència de Barcelona va rebutjar les últimes diligències sol·licitades per la família de la noia per provar d’aclarir què li va passar i localitzar-la. La mare de la jove, Isabel Movilla, havia recorregut a l’Audiència Provincial després que el jutjat d’instrucció 2 de Barcelona denegués les seves peticions.

Desaparició

Notícies relacionades

El rastre de la noia es va perdre el 14 de març del 2015 al sortir d’una discoteca amb un grup d’amics. Alguns, segons la família de la jove, eren una“mala companyia”. També eren vells coneguts de la policia. Aquella nit, a la sortida del local, el grup va sortir corrents al veure una patrulla dels Mossos a la porta. En aquell moment es va perdre el rastre de Caroline.

Per als Mossos, Justin, un dels nois que acompanyava la jove aquella nit, ha sigut des d’aleshores el “principal sospitós”. Justin i Caroline van ser els únics del grup que no van aparèixer a l’estació de Sabadell després que es dispersessin; Justin va arribar unes dues hores després sol i tacat de fang i va dir que s’havia amagat de la policia. D’altra banda, durant aquelles dues hores no va utilitzar el seu telèfon mòbil per comunicar-se amb els seus amics. No obstant, no hi ha prou proves per incriminar-lo i, molt menys, per acusar-lo d’homicidi.