Col·laboració ciutadana

¿Coneixes aquest individu? La Policia creu que va matar un home a Màlaga

La Policia difon una imatge per aclarir un crim comès el 30 de desembre

foto-2-1

foto-2-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional sol·licita la col·laboració ciutadana per localitzar el presumpte autor d’un homicidi comès el 30 de desembre a Màlaga. Segons ha informat aquest dissabte, es tracta d’un home de 31 anys, espanyol, d’1,70 metres d’alçada aproximadament, pell blanca, uns 70 quilograms de pes i cabell curt amb entrades que presenta, com a tret característic, un dels incisius inferiors fracturat o que li falta i un incisiu superior de color negre

POLICIA NACIONAL

El dia del crim, les càmeres de seguretat d’un local van gravar imatges del presumpte autor moments abans de cometre el fet. S’hi pot observar el seu rostre i vestimenta. Si algun ciutadà té informació, pot

aportar-la a través del número de telèfon 952.046.280.

L’home a qui es busca, juntament amb una dona que ja ha sigut arrestada i ha ingressat a la presó, van apunyalar per l’esquena la víctima per traslladar el cadàver en vehicle fins a ser llançat a l’avinguda Ruiz Picasso de la capital malaguenya.

Notícies relacionades

Els fets van passar el 30 de desembre. La Policia Nacional va rebre una trucada a les 06.45 hores. S’hi comunicava la localització d’un home sense signes vitals a la via pública, al costat d’un hotel de la capital malaguenya.

Diversos vehicles de la Policia Nacional es van desplaçar fins al lloc dels fets. Van trobar la víctima morta per diverses ferides per arma blanca a l’esquena.

Temes:

Màlaga