baix llobregat

La víctima de Cornellà va apunyalar dues persones en una baralla mesos abans del seu assassinat | VÍDEO

Una gravació mostra l'home apunyalat aquest dimarts en una violenta baralla

Els Mossos ja han detingut dos sospitosos per aquest crim i continuen buscant un tercer implicat, ja identificat

03ffa6b2-a2a8-4cc3-a038-54c34e086999 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

L’home de 22 anys, de nacionalitat equatoriana, assassinat la matinada de dimecres passat a Cornellà va participar en una violenta baralla mesos abans del seu assassinat, segons han confirmat fonts policials a EL PERIÓDICO.

En una gravació, a què ha tingut accés aquest diari, es veu el jove mort en una baralla que va tenir lloc mesos abans a la matinada a la sortida d’una discoteca de l'Hospitalet de Llobregat. En les imatges, la víctima, vestida amb pantalons i camisa negres, apareix clavant diverses punyalades a dos homes. Les ferides que els va causar no van ser greus. 

Dos dies més tard, la nit de dimarts al dimecres 27 de febrer, va aparèixer mort després d’un segon enfrontament que va tenir lloc a l’avinguda Sant Ildefons de Cornellà. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís poc abans de les quatre de la matinada i van trobar malferit el jove equatorià. Els equips del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) desplaçats al lloc dels fets no van poder fer res per salvar-li la vida.

Notícies relacionades

Arran d’aquest crim, els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) dels Mossos van arrestar dos homes: un de 28 anys de nacionalitat espanyola i un de 36 anys de nacionalitat equatoriana. Un dels dos sospitosos va ser detingut a l’hospital, ja que també va patir ferides de diversa consideració en la baralla.

Tots dos van ser detinguts per la seva relació amb el crim tot i que fonts policials remarquen que continua pendent la detenció d’un tercer sospitós pels mateixos fets, ja identificat. Els investigadors ara proven d’aclarir la relació entre els dos incidents per deduir si la seva mort es deu a una venjança