INCENDI A BCN

«Es van sentir crits al pis», explica un veí d'immoble

La ràpida actuació dels bombers i el control dels veïns ha sigut clau per evitar una desgràcia pitjor

whatsapp-image-2019-03-03-at-102057

whatsapp-image-2019-03-03-at-102057

1
Es llegeix en minuts

“Es van sentir crits al pis”. Així descrivien aquest diumenge els veïns del pis incendiat del carrer de Xile de Barcelona els moments de tensió viscuts i que han costat la vida a un home de 74 anys, la seva dona de 65 i el gos de tots dos. Un veí de la planta immediatament superior, del cinquè, ha començat a sentir crits, ha baixat i ha intentat obrir la porta a cops d’extintor, però afortunadament no ha pogut fer-ho, ja que les flames s’haguessin estès per l’escala a la resta de l’edifici d’11 plantes. La ràpida actuació dels bombers i el control dels veïns ha sigut clau per evitar una desgràcia pitjor.

Ismael Valer, veí de l’immoble, ha explicat al canal 3/24 que s’ha vist sorprès pels sorolls que arribaven de l’escala: “Hem pensat, que estrany, un diumenge treballant, i després han començat a caure per la finestra trossos de tendal cremant i ens hem despertat i ens hem posat en marxa. Han començat a cridar per l’escala ¡foc! ¡foc!”... Hem sortit i som aquí”. 

Notícies relacionades

Amanda Luna, també veïna de l’edifici ha explicat que a l’adonar-se de l’incendi s’han tancat a l’habitació, amb la finestra primer tancada, tot i que els bombers els han avisat que podien obrir-la una mica per poder respirar: “Hi havia molt de fum tant dins com fora de l’edifici, però ens anàvem comunicant amb els bombers i al final hem pogut abandonar l’edifici”.

Francisco, veí del segon pis, ha explicat que ha escoltat forts sorolls i que els bombers han demanat que es desallotgessin els pisos que estaven per sota de l’incendiat, mentre que els dels pisos superiors s’han quedat amb les portes tancades a l’espera de les indicacions dels bombers.

Temes:

Incendis