URGENT

La Fiscalia demana imputar l'amo de la finca on hi havia el pou al qual va caure el Julen

El ministeri públic vol que declari com a investigat per un delicte d'homicidi imprudent

undefined46701173 operativo de rescate en el pozo de total n    mlg  total n  190125223823

undefined46701173 operativo de rescate en el pozo de total n mlg total n 190125223823 / lex Zea

1
Es llegeix en minuts
Julia Camacho / Sevilla

La Fiscalia de Màlaga sol·licita al jutjat d’instrucció que investiga la mort del petit Julen després de caure per un pou de 71 metres de profunditat que citi a declarar com a investigat per un delicte d’homicidi imprudent l’amo de la finca on van tenir lloc els fets, David Serrano.

Fonts judicials han confirmat que, així mateix, en l’escrit el ministeri públic sol·licita a més que se citi a declarar com a testimonis una dotzena de persones més, entre elles el pouater que va fer la perforació a la recerca d’aigua i el maquinista que va obrir la rasa a l’extrem de la qual hi havia el pou, i que segons l’amo de la parcel·la era per construir un mur de contenció.

Segons la versió del pouater, va ser a l’obrir-se aquesta rasa quan es va deixar a l’aire el pou per on es va precipitar el nen, tot i que l’amo de la finca insisteix que el pouater va deixar el tub sense tapar i va ser ell mateix qui va col·locar dos maons de formigó per impedir que ningú pogués ensopegar i fer-se mal.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També et pots subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.

Temes:

Cas Julen