L'avanç electoral s'obre pas amb el 'no' als Pressupostos i altres notícies que has de saber avui, en un minut

esquerra / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) El veto als Pressupostos del PDECat i ERC situa Sánchez davant de l’avanç electoral. La negativa dels dos partits catalans a donar el vistiplau als comptes públics, malgrat que el Govern assegura que inclouen rellevants millores socials i augmenten la inversió a Catalunya, condemnen els comptes al fracàs i obliguen Sánchez a situar-se davant l’avanç electoral, un escenari que rebutja des que va arribar al Govern.


2) Almenys 8 persones han mort i unes 30 han resultat ferides en un espectacular incendi que s’ha declarat aquesta matinada en un edifici de vivendes del districte 16 de París, a prop del Bois de Boulogne. 


3) Els principals països de la UE, entre els quals, Espanya, reconeixen Guaidó com a president de Veneçuela. Maduro, que promet revisar les relacions amb els governs que recolzen el seu rival, diu "ninot de Trump" al president del Govern espanyol.

sanchez-venezuela / periodico


Notícies relacionades

4) El capellà de Constantí es va emparar en el silenci del poble per perpetrar els abusos. El veïnat del municipi reconeix que "tothom" sabia que el rector abusava sexualment dels nens. No obstant, l’actual rector, Xavier Morell, que està a la localitat des del setembre, assegura desconèixer els fets.


5) El Barça busca reconstruir el seu malmès atac davant de l’arribada demà d’un Madrid renascut i pendent de les molèsties musculars de Messi. No obstant, els blaugrana ja van demostrar a l’octubre que podien golejar l’etern rival sense Messi i sense Dembélé.