Tragèdia a Totalán

El pare del Julen: "Tanco els ulls i només veig el pou"

José Roselló dona les gràcies a tots aquells que es van abocar al rescat del seu fill

zentauroepp46712301 totalan190126184037

zentauroepp46712301 totalan190126184037 / Gregorio Marrero

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pare del nen Julen, el petit de dos anys i mig que va caure en un pou de Totalán (Màlaga) el 13 de gener i el rescat del qual va mantenir en suspens mig món, ha tornat a parlar.  [Segueix les últimes notícies de la investigació del cas Julen en directe.]

Ho ha fet en declaracions telefòniques, i a petició pròpia, al ‘Diario Sud’, mitjà a través del qual ha volgut donar les gràcies a l’equip de rescat perquè no quedi “la queixa” dels primers dies i concloure més entrevistes amb mitjans de comunicació.

Notícies relacionades

"Igual que vaig sortir per demanar més mitjans per buscar el meu fill, ara vull fer-ho per donar les gràcies. No vull més entrevistes. Només vull traslladar aquest agraïment, i que no quedi la queixa", explica José Roselló, pare del nen.

El pare ha dit que tant ell com la seva dona, Vicky, estaran "eternament agraïts" a la «Guàrdia Civil, bombers, miners, enginyers, operaris, psicòlegs, emergències 112, voluntaris de Protecció Civil, veïns de Totalán, d’El Palo... [...] També ha explicat que, tot i que estiguin molt acompanyats pels seus amics, no pot deixar de pensar en la tragèdia: "Tanco els ulls i veig el mateix: el pou". "Em maleeixo. Maleeixo aquell dia. En quina mala hora vaig anar cap allà... Ja no tornaré a anar més al camp ni em menjaré un plat de paella", ha afegit.