JULEN

La Guàrdia Civil espera tenir acabada els pròxims dies la investigació per la mort del Julen

Azón: "Crec que tothom pensa que no pot ser res més presumptament" que homicidi imprudent

felix-azon / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El director de la Guàrdia Civil, Félix Azón, ha assegurat aquest dimarts que esperen tenir "els pròxims dies" acabada la investigació per la mort del Julen, el nen de dos anys localitzat sense vida 13 dies després de caure en un pou de Totalán (Màlaga), i ha apuntat que hi estan "posant tots els mitjans".

Així, en una visita a Màlaga per reunir-se a la Comandància de la Guàrdia Civil amb els agents que van intervenir en el rescat de l’infant, Azón ha indicat que s’estan "esforçant perquè els pròxims dies estigui acabada la investigació, perquè creiem que és un tema que tota la societat espanyola està esperant".

"Estem al mil per mil treballant perquè la investigació acabi com més aviat millor", ha manifestat en declaracions als periodistes, després d’agrair personalment als efectius que van participar en el rescat tota la tasca realitzada.

Notícies relacionades

Quan se li ha preguntat si s’investiga homicidi imprudent, el director de la Guàrdia Civil ha dit que creu que "tothom està pensant que no pot ser res més presumptament", tot i que ha assenyalat que el cos investiga i "dels resultats de la investigació es determinarà”, una cosa que haurà de decidir "qui sigui del poder judicial".

Així mateix, sobre els pous, ha indicat que el Seprona "abans, ara i després d’aquest desgraciat accident" actua perquè no hi hagi pous il·legals i que els legals estiguin protegits perquè no hi hagi accidents". 

Temes:

Cas Julen