A Llucmajor

Trobats els cadàvers d'una parella d'alemanys a Palma

Ella estava ajaguda al llit i ell, penjat al passadís, per la qual cosa no es descarta un crim masclista

coche-guardia-civil-1523814280779

coche-guardia-civil-1523814280779 / Lavandeira jr

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil investiga les causes de la mort d’una parella de ciutadans alemanys els cadàvers del quals van ser trobats aquest dilluns a la nit al seu xalet de la localitat mallorquina de Llucmajor; ella, ajaguda al llit i ell, penjat al passadís.

Segons han informat avui fonts de la Guàrdia Civil, els investigadors estudien diferents hipòtesis, inclosa la de l’assassinat masclista, però esperaran els resultats de les autòpsies i l’anàlisi de les proves recollides al lloc dels fets per treure’n conclusions.

Una amiga de la dona va alertar ahir a la nit als serveis d’emergències que sospitava que li havia passat alguna cosa, perquè no responia a les seves trucades des de feia dies, per la qual cosa es va donar avís a la Guàrdia Civil, que va accedir a la vivenda amb autorització judicial a les 21.00 hores.

Notícies relacionades

Una vegada a l’interior del xalet, situat a la urbanització Las Palmeras, els agents van trobar la dona, de 59 anys, morta sobre el llit i la seva parella, de 55 anys, penjat en un passadís.

La policia judicial de la Guàrdia Civil continua investigant per determinar els fets. 

Temes:

Balears