a l'alt empordà

Mor una dona de 85 anys en un incendi en un pis a Figueres

El foc ha començat pels volts de les 15.02 hores al primer pis del número 4 de la plaça de l'Ajuntament

video 3444751 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Els bombers de la Generalitat han trobat aquesta tarda una dona de 85 anys amb mobilitat reduïda morta al seu pis, durant els treballs d’extinció d’un incendi declarat en una vivenda de la plaça de l’Ajuntament de Figueres.

Notícies relacionades

Els bombers han rebut el primer avís del foc que ha començat a la primera de les tres plantes del número 14 de la plaça a les 15.02 hores. El foc, declarat per causes desconegudes, ha cremat un sofà a l’interior del primer pis de la finca, en el qual s’ha trobat el cos de la víctima. En els treballs d’extinció han treballat quatre dotacions de Bombers, així com tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Guàrdia Urbana de Figueres i una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes del foc. Malgrat que ha acabat amb la vida de la dona, el foc només ha afectat el sofà, les parets i el guix del sostre del menjador del pis, sense que la resta de l’immoble hagi patit danys, més enllà de l’afectació pel fum. L’incendi ha pogut ser extingit ràpidament.