Investigació

El marit de la jove desapareguda a Lanzarote diu que la va trobar morta i es va desfer del cos

Romina Celeste Núñez, de 25 anys, va ser vista per última vegada la nit de Cap d'Any, i el seu marit no ho va denunciar fins una setmana després

g5v76vpntzykly4ijt6yh61100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El marit de la jove desapareguda a Lanzarote, Romina Celeste Núñez, ha manifestat a la Guàrdia Civil que se la va trobar morta la nit de Cap d’Any quan va tornar a casa i que es va desfer del cos, segons ha avançat 'La Provincia' i han confirmat a Efe fonts de la investigació.

No obstant, Raúl D.C. ha defensat en la seva declaració policial que ell no va matar la jove, de 25 anys, sinó que només van discutir.

El cas es troba de moment al Jutjat d’Instrucció número 4 d’Arrecife, de guàrdia a Lanzarote, però el seu titular està valorant inhibir-se a favor del Jutjat número 1 de la ciutat, que té competències sobre delictes de violència masclista. 

Notícies relacionades

La Guàrdia Civil ha detingut aquest diumenge a Lanzarote el marit de Romina Celeste Núñez, una noia paraguaiana de qui no es tenen notícies des de la nit de Cap d’Any, segons ha informat la Comandància de Las Palmas. El seu marit no ho va denunciar fins una setmana després.

En aquell moment, va al·legar que no havia acudit abans a les forces de seguretat perquè no era la primera vegada que la seva dona tallava tot contacte amb ell després d’una discussió. 

Temes:

Desapareguts